Te huur

Als centrum voor natuur- en milieueducatie willen wij ook graag anderen ontmoeten op De Groene Plantage. Wij verhuren daarom vergaderruimtes, werkplekken en kantoorruimte. Wij verhuren echter alleen aan maatschappelijke initiatieven en organisaties actief rondom natuur- en milieueducatie in Nederland. Dit uitgangspunt wordt consequent toegepast maar mocht u twijfelen neemt u dan gerust contact met ons op. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden.

Bibliotheek

De bibliotheek is te huur als ruimte voor vergaderingen, workshops en trainingen en kent een maximale capaciteit van 25 personen. De bibliotheek is een inspirerende plek waar je omgeven bent door een zeer complete verzameling boeken van de Heimans & Thijsse stichting over natuur & milieu.

De bibliotheek kan buiten kantoortijden alleen worden gereserveerd met catering door onze externe cateraar. Ook tijdens kantoortijden kan er naast koffievoorziening ook voor een lunch worden gezorgd .

Hal

Voor recepties en lezingen kunt u gebruik maken van de hal. Buiten kantoortijden kan dit alleen worden gereserveerd met catering door onze externe cateraar.

Call-2-Action
Bibliotheek
hal

Kantoor

Op dit moment zijn alle kantoren verhuurd.

Call-2-Action
kantoor1
kantoor2

Waar bevindt De Groene Plantage zich

Over de omgeving

De Groene Plantage is gelegen in een van de mooiste buurten van Amsterdam. De Plantagebuurt kenmerkt zich door de centrale maar groene en rustige ligging. Het herbergt vele musea en historische gebouwen zoals het Tropenmuseum, Artis en Hollandse Schouwburg. In de directe omgeving zijn veel verschillende voorzieningen voor dagelijkse behoefte en gebruik. Een van de lekkerste bakkers zit om de hoek en voor een borrel zijn Smid & Voogd en Koosje onze favoriete cafés. 
Voorzieningen in het pand
  • Gratis toegang tot de Hortus Botanicus
  • Gezamenlijke ruimte voor koffie, lunch en borrel
  • Gratis en snel WiFi voor normaal gebruik
  • Lift en fietsenstalling zijn aanwezig

Ook werken of ontmoeten in De Groene Plantage?